Elke student kan online geld verdienen: hier is hoe (maar pas op voor oplichting)

Hoofdstuk 1: verdien geld van YouTube

YouTube is een wereldwijd fenomeen en een van de meest bezochte sites ter wereld, wat betekent dat er een kans is dat je wat geld kunt verdienen door zelfgemaakte video’s te maken die een online hit worden.

Velen van ons zijn op de hoogte van de video’s die viraal gaan en grote sommen geld voor de eigenaar verdienen door miljoenen views te verzamelen, maar zelfs als het je niet lukt om groots te worden met je aanbod, kun je zeker een inkomstenstroom creëren als je het goed doet en mensen geeft wat ze willen zien.

Doe mee met het YouTube-partnerprogramma, waarmee je een percentage geld kunt verdienen aan de advertenties die naast je video’s worden weergegeven. De geldbedragen die u kunt verdienen, kunnen behoorlijk variëren en zijn afhankelijk van het aantal weergaven dat u weet te bereiken, maar met een reeks lopende video’s kunt u een regelmatige inkomstenstroom genereren.

Je moet je aanmelden bij YouTube om partner te worden en zolang je al regelmatig clips uploadt die een redelijk aantal views trekken voordat je je aanvraag indient, heb je een goede kans om geaccepteerd te worden.

Het kost je ongeveer $ 100 om op te zetten, maar je hebt een redelijke kans om meer dan $ 50 per maand te geld bijverdienen als je eenmaal gevestigd bent. Sommige mensen verdienen veel meer dan dat en veel van de succesverhalen hebben betrekking op het creëren van een niche in iets waar je goed in bent om te demonstreren of te doen, zodat je de go-to-person wordt op YouTube en elke nieuwe video die je vervolgens plaatst, voegt regelmatiger toe inkomen.

https://www.youtube.com/watch?v=wy2yOsCpxVU

Hoofdstuk 2: Krijg betaald om video’s te bekijken

Als u liever betaald krijgt om video’s te bekijken in plaats van ze te maken, zijn er verschillende sites die betalingen of vouchers aanbieden in ruil voor het beoordelen van promotievideo’s en advertenties. Je kunt ook geld beleggen om te verdienen.

Bekijk de forums voor onder andere Maximiles en Jingit, om te zien hoe anderen vinden dat het systeem voor hen werkt en om te voorkomen dat je betrokken raakt bij een regeling die niet erg lucratief is of niet uitbetaalt hoe je dat zou doen van hen verwachten.

Beoordeel mijn video moet als waarschuwing dienen. Het was erg populair en er waren veel leden die zich hadden aangemeld, maar die een tijdje geleden zonder waarschuwing waren gesloten. Houd altijd contact met anderen op forums om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op sites waarvoor u werkt.

Met Maximiles als voorbeeld uploaden ze elke dag nieuwe video’s en verdien je punten voor elke video die je bekijkt. Het bekijken van deze snelle advertenties levert u geen fortuin op en kan oplopen tot ongeveer $ 250 aan vouchers voor het hele jaar, maar het is altijd een welkome bonus om wat geld op uw Amazon-account te krijgen in de vorm van een cadeaubon.