Welke Samsung telefoons zijn enorm populair geworden in de afgelopen jaren? En welke rol speelt Android daar in?

Om een andere niche aan te trekken, heeft Samsung onlangs de release van twee dual-sim smartphones aangekondigd; Galaxy Y Duos en Galaxy Y Pro Duos. De laatste toevoeging is in feite een reactie op de groeiende concurrentie op de markt voor smartphones. Slim ontworpen toestellen hebben de nieuwste 832MHz processor en een 3-megapixel camera. Een ander goed punt van deze toevoeging is dat Samsung voor het eerst een QWERTY Smartphone (Galaxy Y Pro Duos) heeft uitgebracht. De toestellen zullen worden aangedreven door het Android 2.3-besturingssysteem en zullen alle Android-functies inbouwen.

Zeer weinig mensen zijn op de hoogte van de specificaties en technieken om ten volle te kunnen genieten van de Galaxy ervaring. Daarom moet men, om plezier te hebben in de toestellen, volledige informatie hebben over de toepassingen, specificaties en extra functies. Hieronder zijn drie factoren opgesomd die de Smartphone ervaring verbeteren, met name de sim only abonnementen.

Combinatie van Galaxy & Android:

Het is altijd de combinatie van verschillende variabelen die de zaken uiteindelijk beter en vrolijker maken. Het geval van de Samsung Galaxy telefoons is hetzelfde, omdat ze een typische smartphone-ervaring bieden in combinatie met Android. De nieuwste versies hebben de gebruiker toegang gegeven tot een geweldige database van Android gebaseerde apps. Dus, uw behoeften, eisen en wensen kunnen efficiënt worden vervuld door de apparaten.

Android Apps:

Een van de belangrijkste factoren die bijdragen aan de populariteit van smartphones is de mogelijkheid om applicaties van derden te installeren. Stel dat u op reis bent, dan kunt u honderden apps vinden die u kunnen helpen bij het vinden van een locatie, hotels, geldautomaten en die u informatie geven over de plaats en de vluchttijden. Bovendien, als u een klant bent van Skype, Axvoice of Vonage zoals VoIP-providers, kunt u eenvoudig Bria, Acrobit of andere androïde gebaseerde VoIP-apps installeren om te genieten van de aangemelde VoIP-diensten op hen.

Meerdere integraties:

Als u in één woord wilt samenvatten wat een typische Samsung Smartphone is en wat het te bieden heeft, kan ik het samenvatten door te zeggen: ‘verbeterde gebruikerservaring’. Deze toestellen zijn geïntegreerd met sociale netwerken, hebben de innovatieve functie Chat ON van Samsung en nog veel meer van dit soort toevoegingen.