Dating apps voor homo’s

Stelt leden in staat om virtuele geschenken binnen de app te verzenden

MEET), een toonaangevende leverancier van interactieve datingoplossingen, kondigde de lancering aan van inkomsten genereren op GROWLr, ‘s werelds grootste beer-specifieke gay dating-app. De aankondiging komt slechts een maand nadat het bedrijf live video en gratis privé 1: 1-chats naar het platform heeft uitgerold. Het bedrijf versnelde de lancering van live video om app-leden de kans te geven virtueel contact te maken met anderen te midden van de aanhoudende wereldwijde pandemie.

https://www.youtube.com/watch?v=nLi53a2k0cM

“Gifting biedt niet alleen een nieuwe manier voor onze leden om zichzelf te uiten en contact te maken met anderen, we verwachten ook dat het de videobetrokkenheid in de dating-app zal vergroten, net zoals we hebben gezien op MeetMe, Skout en Tagged.”

Online homo dating

Met virtuele cadeaus op GROWLr kunnen leden virtuele cadeaus naar livestreamers sturen om interesse en steun te tonen of een gesprek te beginnen. Enkele van de beschikbare virtuele geschenken variëren van teddyberen, regenbogen en rozen tot het topgeschenk van een draak, ter waarde van 100.000 credits.

“De lancering van virtuele geschenken op de GROWLr-app is erg opwindend voor de gemeenschap”, zegt Geoff Cook, Chief Executive Officer van The Meet Group. “Gifting biedt niet alleen een nieuwe manier voor onze leden om zichzelf te uiten en contact te maken met anderen, we verwachten ook dat het de videobetrokkenheid in de dating-app zal vergroten, net zoals we hebben gezien op MeetMe, Skout en Tagged.”

Volgens een recent onderzoek uitgevoerd op GROWLr, zag 72% van de leden na de lancering van Live iemand met wie ze een gesprek wilden beginnen, en 63% vond dat ze beter in staat waren om met iemand in contact te komen toen ze Live gingen. Wat virtuele schenking betreft, zei 50% van mening te zijn dat het vermogen om geschenken te verzenden voor interessantere livestreams zal zorgen, en 61% was meer geneigd om hoogbegaafde streamers te bekijken.

De Meet Group viert de Pride-maand tot en met juni en zal speciale LGBTQ + virtuele in-app-geschenken bevatten, waaronder een Pride-vlag, Pride-regenboog en Pride-float. Gaydating behoort ook tot pride.

Online Sex dating apps

The Meet Group is een toonaangevende leverancier van interactieve datingoplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de universele behoefte aan menselijke connectie. Ons ecosysteem van livestreaming-apps stelt gebruikers over de hele wereld in staat om te communiceren via een-op-veel livestreaming-uitzendingen en op tekst gebaseerde gesprekken. Onze top-apps, MeetMe®, LOVOO®, Skout®, Tagged® en GROWLr®, bieden dagelijks live interacties en zinvolle verbindingen aan miljoenen gebruikers. Het hoofdkantoor is gevestigd in New Hope, PA, we hebben kantoren in Philadelphia, San Francisco, Dresden en Berlijn. The Meet Group zet zich in voor veiligheid. Sex sites dating heeft ook zijn veiligheid.

Toekomstgerichte verklaringen

Bepaalde verklaringen in dit persbericht zijn toekomstgerichte verklaringen in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, inclusief of gifting de videobetrokkenheid in de GROWLr-app zal vergroten. Alle uitspraken behalve de hierin opgenomen historische feiten zijn toekomstgerichte uitspraken. De woorden ‘geloven’, ‘mogen’, ‘schatten’, ‘doorgaan’, ‘anticiperen’, ‘van plan zijn’, ‘moeten’, ‘plannen’, ‘kunnen’, ‘richten’, ‘potentieel’, ‘project’, “Vooruitzichten”, “is waarschijnlijk”, “verwachten” en soortgelijke uitdrukkingen, zoals ze betrekking hebben op ons, zijn bedoeld om toekomstgerichte verklaringen te identificeren. We hebben deze toekomstgerichte verklaringen grotendeels gebaseerd op onze huidige verwachtingen en projecties over toekomstige gebeurtenissen en financiële trends waarvan wij denken dat ze onze financiële toestand, bedrijfsresultaten, bedrijfsstrategie en financiële behoeften kunnen beïnvloeden.

Belangrijke factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten verschillen van die in de toekomstgerichte verklaringen, zijn onder meer het risico dat onze applicaties niet gemakkelijk of anderszins zullen werken zoals verwacht, het risico dat we niet zoals verwacht extra functies en upgrades zullen lanceren, het risico dat onverwacht gebeurtenissen beïnvloeden de functionaliteit van onze applicaties met populaire mobiele besturingssystemen, eventuele veranderingen in dergelijke besturingssystemen die de functionaliteit van onze mobiele applicaties verminderen en andere onverwachte problemen die het gebruik op mobiele apparaten nadelig zouden kunnen beïnvloeden.